Het arrangement

Je verblijft in het 4-sterren Fletcher Hotel De Buunderkamp. Het hotel ligt aan de Buunderkamp 8 in Wolfheze (tussen Ede-Wageningen en Arnhem). Vanuit het hotel wandel of ren je direct de prachtige Veluwse bossen in. Het hotel beschikt over een binnenzwembad. Gebruik hiervan is inbegrepen bij het arrangement. Daarnaast kun je voor een meerprijs gebruik maken van de sauna en welnessfaciliteiten.

Voor het basisarrangement kies je uit het programma  4 onderdelen. Dat kunnen bijvoorbeeld 2 yogasessies, 1 natuurlijk hardlopen sessie en een natuurwandeling zijn, maar je mag ook kiezen voor 4 yogasessies. Of voor 2 x natuurlijk hardlopen,  1 yogasessie en 1 natuurwandeling. Kortom, je stelt naar eigen behoefte je programma samen.

Mocht je meer dan 4 onderdelen van het programma willen doen dan kunnen de overige onderdelen bijgeboekt worden voor € 15,- per onderdeel.

Ook is het mogelijk een ontspanningsmassage bij te boeken á € 57,50 voor 60 minuten. Wil je wat langer op de massagetafel, dan kun je ook een massage van 90 minuten bijboeken voor € 77,50. Massages worden ingepland op de zaterdag en waar mogelijk op zondagochtend. De ontspanningsmassage wordt gegeven door Arno van Haren. NB: voor het weekend van juni 2022 is het boeken van een ontspanningsmassage niet mogelijk.

Het basisarrangement ziet er als volgt uit:

  • 4 onderdelen naar keuze uit het programma
  • Ontvangst met kopje koffie/thee en iets lekkers
  • 2 overnachtingen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 1x uitgebreid driegangendiner (op zaterdag)
  • Gebruik van het binnenzwembad
  • Fiets- en wandelroutes (verkrijgbaar bij de receptie.)

De prijs:

- bij verblijf in een 2 persoonskamer: € 230,- p/p (inclusief BTW en toeristenbelasting)

- bij verblijf in een 1 persoonskamer: € 260,- (inclusief BTW en toeristenbelasting)
(NB: Je kunt alleen gebruik maken van het 2 personen per kamer tarief van € 230- pp als je zelf aangeeft met wie je de kamer deelt)