Het arrangement

Je verblijft in het 4-sterren Fletcher Hotel De Wipselberg. Het hotel ligt in de prachtige Veluwse bossen, waar je vanuit je hotelkamer mooi uitzicht op hebt. Het hotel beschikt over een binnenzwembad. Gebruik hiervan is inbegrepen bij het arrangement. Daarnaast kun je tegen een meerprijs gebruik maken van de sauna.

Voor het basisarrangement kies je uit het programma  4 onderdelen. Dat kunnen bijvoorbeeld 2 yogasessies, 1 natuurlijk hardlopen sessie en een natuurwandeling zijn, maar je mag ook kiezen voor 4 yogasessies. Of voor 2 x natuurlijk hardlopen,  1 yogasessie en 1 natuurwandeling. Kortom, je stelt naar eigen behoefte je programma samen.

Het basisarrangement ziet er als volgt uit:

  • 4 onderdelen naar keuze uit het programma
  • Ontvangst met kopje koffie/thee en iets lekkers
  • 2 overnachtingen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 1x uitgebreid driegangendiner (op zaterdag)
  • Gebruik van het binnenzwembad
  • Fiets- en wandelroutes (verkrijgbaar bij de receptie.)

Tarieven:

- bij verblijf in een 2 persoonskamer: € 255,- p/p (inclusief BTW en toeristenbelasting)

- bij verblijf in een 1 persoonskamer: € 305,- (inclusief BTW en toeristenbelasting)
(NB: Je kunt alleen gebruik maken van het 2 personen per kamer tarief van € 255- pp als je zelf aangeeft met wie je de kamer deelt)

Extra's:

Mocht je meer dan 4 onderdelen van het programma willen doen dan kunnen de overige onderdelen bijgeboekt worden voor € 15,- per onderdeel.

Ook is het mogelijk een ontspanningsmassage bij te boeken á € 60,00 voor 60 minuten. Wil je wat langer op de massagetafel, dan kun je ook een massage van 90 minuten boeken voor € 90,00. Massages worden ingepland op de zaterdag. De ontspanningsmassage wordt gegeven door Arno van Haren of Maaike Fischer .