Het arrangement

Je verblijft in het Fletcher Hotel in Beekbergen. Het hotel ligt aan de Schalterdalweg 18 in Beekbergen en is  makkelijk te bereiken vanaf de A50, afslag Loenen. Vanuit je hotelkamer kijk je uit over de prachtige bossen waaraan de Veluwe zo rijk is.

Voor het basisarrangement  kies je uit het programma  4 onderdelen. Dat kunnen bijvoorbeeld 2 yogasessies, 1 natuurlijk hardlopen sessie en een natuurwandeling zijn, maar je mag ook kiezen voor 4 yogasessies. Of voor 2 x natuurlijk hardlopen,  1 yogasessie en 1 natuurwandeling. Kortom, je stelt naar eigen behoefte je programma samen.

Mocht je meer dan 4 onderdelen van het programma willen doen dan kunnen de overige onderdelen bijgeboekt worden voor € 15,- per onderdeel.

Ook is het mogelijk een ontspanningsmassage bij te boeken á € 57,50 voor 60 minuten. Wil je wat langer op de massagetafel, dan kun je ook een massage van 90 minuten bijboeken voor € 77,50. Massages worden ingepland op de zaterdag en waar mogelijk op zondagochtend. De ontspanningsmassage wordt gegeven door Arno van Haren.

Het basisarrangement ziet er als volgt uit:

  • 4 onderdelen naar keuze uit het programma
  • Ontvangst met kopje koffie/thee en iets lekkers
  • 2 overnachtingen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 1x uitgebreid driegangendiner (op zaterdag)
  • Gebruik van binnenzwembad bij hotel "De Wipselberg"
  • Fiets- en wandelroutes (verkrijgbaar bij de receptie)

 

De prijs:

- bij verblijf in een 2 persoonskamer: € 230,- p/p (inclusief BTW en toeristenbelasting)

- bij verblijf in een 1 persoonskamer: € 260,- (inclusief BTW en toeristenbelasting)
(NB: Je kunt alleen gebruik maken van het 2 personen per kamer tarief van € 230- pp als je zelf aangeeft met wie je de kamer deelt)

 

Tijdens het weekend verblijf je in een kamer mét bad, waterkoker en mogelijkheid voor het zetten van een kopje thee of koffie. Dit voor hetzelfde bedrag als een gewone kamer!

 

De prijzen voor een extra onderdeel of een massage vind je hierboven.

Op loopafstand bevindt zich een ander hotel van dezelfde keten: "De Wipselberg". Deelnemers aan de Run Yoga Recharge weekenden mogen (gratis) gebruik maken van het binnenzwembad en (tegen betaling van € 5,-) van de sauna aldaar.