Voor wie?

Stel:

Je houdt van de natuur en van bewegen. Je wilt graag  ontspannen hardlopen in de natuur en verschillende vormen van yoga uitproberen. Dan is een RUN YOGA RECHARGE WEEKEND iets voor jou.

Stel: 
Je bent een hardloper en je bent nieuwsgierig naar wat yoga voor jou als hardloper kan betekenen. Of je wil met meer ontspanning en plezier kunnen hardlopen. Dan is een RUN YOGA RECHARGE WEEKEND iets voor jou.

Stel:

Je hebt een vriendinnengroepje, waarmee je graag een weekendje weg gaat. Sommige vriendinnen doen aan yoga, anderen aan hardlopen. Dan is een RUN YOGA RECHARGE WEEKEND iets voor jou!

 

Tijdens een RUN YOGA RECHARGE WEEKEND maak je kennis met verschillende vormen van yoga en met natuurlijk  hardlopen. Je leert hoe kennis van yoga je helpt bij het hardlopen en hoe hardlopen je kan helpen bij yoga. Je ontmoet andere mensen die jouw belangstelling voor yoga, natuur en/of hardlopen delen. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de ruimte hebt om je eigen keuzes te maken. Het basisarrangement bestaat uit 4 activiteiten van de 7, die centraal worden aangeboden. Je kunt 4 yoga-sessies doen, maar minder kan ook. Je kunt 2 natuurlijk hardlopen sessies meemaken, maar minder kan ook. Of neem deel aan een natuurwandeling onder begeleiding van een gids. Daarnaast kun je ook individueel iets extra's bijboeken, zoals een massage. Je kunt optrekken met andere deelnemers of er in je eentje op uit. Kortom: niets hoeft, alles mag. We bieden je bovenal graag een ontspannen weekend, waarin je de batterij weer helemaal op kunt laden.